tag line

tag line

Isnin, 17 November 2008

Budak kelantan

Tanggal 17 Nov 08, aku ngan kawan ku keluar p KK. Walaupun pada waktu itu, kami sedar jam telah mencecah 5 ptg (kalau kat KK jam 5 ptg keadaannya cam 6 ptg kat semenanjung). Objektif kami hanya satu nak tengok wayang. Plan nak tengok kat cathay. Sebabnya kami sevey via internet, cathay ada tayangan. P sana, diorang cakap tak ditayangkan. Sedihnya kami ni. Tapi nasib baik akak kat kaunter bagitau kat GSC ada ditayangkan. Laju je kami jalan ke sana. Sampai saje kat sana, g kat kaunter, dia cakap dah start 20 minit dah. Tapi kami beli jugak sebab itu adalah objektif kami kluar kk semalam.


Komen:
Secara umumnya, movie ni ok. Tapi ada sedikit kaku sebab ape, pelakon baru. Biasalah tu. Plot ceritanya agak tidak paham, sedikit kecelaruan. Tapi bila hayati btol-betol baru paham macam mane pergerakan cerita sebenar. Tapi paling tak best adalah ending cerita ni. Tak paham. Macam konklusi yang teruk. Aku sebagai penonton, tak leh agak macamne kesudahan terhadap hero dan awek dia. I giv 3 star over 6 star..

2 ulasan:

NivyanPazza berkata...

dah tau tak best, yang hang p tgk tu kenapa????
haha....
comel la bienda!!!

master mazeen berkata...

bukan ape, ada budak tergedik2 nak tgk jugak. sebagai seorang kawan yang baik dan setia, aku ikut je....
if tak pegi merajuk, macam budak kecik yang merajuk yang kena bagi gula-gula. tapi ni merajuk versi orang tua, so kena ikut je lah!!